Liv etter liv

Liv etter liv
Oversatt av:
Rugstad, Christian
Utgivelsesar:
Originaltittel:
Life after life
ISBN/EAN:
9788275477338
Sprak:
Forfatter:
Forlag:
Kategori:
Antall sider:
528

Tenk om du fikk sjansen til å leve livet om igjen, helt til du omsider fikk det som du ville? Under en snøstorm i England i 1910 blir det født et barn - som dør før hun får tatt sitt første åndedrag. Under en snøstorm i 1910 blir det samme barnet født - og denne gangen lever hun. Hun får navnet Ursula.


Hva om man fikk et uendelig antall sjanser til å leve sitt liv? Ursula Todd har i denne romanen fått den muligheten. Dette er bare én begynnelse av de mange Ursula skal gjennomgå.

Små endringer bringer hennes liv videre og i vidt forskjellige retninger som et forkomment offer for overgrep som Hitlers morder, kona til en av offiserene i Nazi-Tyskland ... Ursulas liv utspiller seg i et Europa der skjebnetrådene spinner sitt ubønnhørlige nett omkring menneskene, og romanen utfolder nettopp erfaringene fra de to verdenskrigene, der begivenhetenes lunefulle spill sendte så mange mennesker ut i uante livsskjebner. Ursula får mange muligheter til å begynne på nytt, til å bli seg selv, men gir det henne evner og innsikt som kan redde verden, enn si kontrollere hennes egen skjebne?

2018 Last Ned PDF E-Bøk - All rights reserved.