Allegiant

Allegiant
Oversatt av:
Falk, Katarina
Utgivelsesar:
Originaltittel:
Allegiant
ISBN/EAN:
9789174995909
Sprak:
Forfatter:
Serie:
Divergent
Kategori:
Antall sider:
392

Finalen i Divergent-trilogin!

Tänk om hela din värld var en lögn. Tänk om ett enda avslöjande eller ett enda val förändrade allt. Tänk om kärlek och lojalitet fick dig att göra saker som du inte trodde var möjliga
Det falangbaserade samhälle som Tris Prior en gång trodde på är splittrat av våld och maktkamper, ärrat av svek och förluster. Så när hon får chansen att utforska en värld bortom den hon hittills känt, är Tris redo. Kanske kan hon och Tobias bygga ett nytt och enklare liv tillsammans bortom stängslet, ett liv fritt från komplicerade lögner, hoptrasslade lojaliteter och plågsamma minnen.
Men Tris nya verklighet är ännu mer skrämmande än den hon lämnat bakom sig.

Gamla sanningar förlorar snart sin mening, och nya omskakande insikter förändrar människorna hon älskar.
Och än en gång måste Tris kämpa med att försöka förstå den mänskliga naturens komplexitet och sin egen samtidigt som hon ställs inför svåra val i fråga om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

VERONICA ROTH föddes 1988 i en för­ort till Chicago. Medan hon studerade på universitetet började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogiDivergent,Insurgent ochAllegiant succéböckerna som hittills har sålt i över 32 miljoner exemplar världen över! Våren 2014 hade film­versionen avDivergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rol­lerna, premiär. UppföljarenInsurgent gick upp på svenska bio­grafer 20 mars 2015.

2018 Last Ned PDF E-Bøk - All rights reserved.