Mahlzeit B Textbok Interaktiv

Mahlzeit B Textbok Interaktiv
Utgivelsesar:
ISBN/EAN:
9789127436220
Sprak:
Kategori:
Antall sider:
120

Nybörjarbok i tyska för årskurs 7 med intresseväckande teman och möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Mahlzeit hjälper dig att individualisera arbetet i klassrummet. Böckerna innehåller många texter som är indelade i tre nivåer grön, blå och röd. I den gröna respektive den blå delen lär sig eleverna grunderna, medan texterna i den röda delen är lite svårare.

Textboken är indelad i kapitel med texter av olika slag och svårighetsgrad. Längst bak finns minigrammatik, frasbank och alfabetiska ordlistor. Mahlzeit B fungerar dels som nybörjarbok i åk 7 men även som repetition för elever som börjat med tyska i åk 6.

Innehållet i den interaktiva boken är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Teknisk beskrivning

Digitalbok/interaktiv bok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på nok.se/tekniskakrav.

2018 Last Ned PDF E-Bøk - All rights reserved.